Sudură

Departamentele noastre de sudura efectueaza in mod standard urmatoarele tipuri de sudura:
Sudura MIG MAG a elementelor de caroserie cu Argon si Co2. Aceasta este o sudura manuala prin topire in mediu de gaz protector, cu electrod fuzibil. Se obtin cordoane de sudura rezistente, chiar si in cazul materialelor subtiri, cu un aspect foarte bun si o viteza de sudura mare, cu emisii de fum reduse aspirate de exhaustoare.
Sudura in puncte a piulitelor si suruburilor pe piese stantate. Este o sudura prin imbinare fara adaos de material. In zona de sudura, componentele sunt comprimate si se transmite curent electric care produce incalzirea pieselor la nivel local. Filetele piulitelor si suruburilor se topesc si, dupa intreruperea sarcinii electrice, componentele se solidifica realizandu-se sudura in punct.
Sudura pieselor de caroserie cu ajutorul clestilor de sudura. Este o sudura electrica prin presiune in linie, unde imbinarea sudata se realizeaza prin trecerea curentului electric intre cei doi electrozi ai clestelui de sudura si piesele de sudat. Se formeaza o serie de pucte sudate intre materiale. Strangerea electrozilor se poate face mecanic, pneumatic sau hidraulic.
Sudura gujoanelor pe piesele stantate cu ajutorul unui aparat de gujonat.
Avem 20 de posturi de lucru, cu posibilitatea de lucru pe 3 schimburi si cu posibilitatea de extindere in functie de cerere.