Design

Echipa de designeri reprezintă primul lucru important în proces, primul pas pentru crearea unui produs de succes. Echipa noastră experimentată vă poate ajuta oferindu-vă cea mai bună soluție pentru cerințele dumneavoastra de matrițare sau de ștanțare, si, de asemenea, continuăm să dezvoltăm proiecte eficiente pentru ca să asigurăm randamentul de fabricație și pentru a reduce costurile.
Proiectanții noștri folosesc stații de lucru optimizate pentru a rula diverse programe software CAD și 3D Imaging precum NX, CATIA, AUTOCAD sau simulare ca PAM-STAMP. Cu software-ul nostru putem gestiona fișiere de următoarele tipuri: * .prt, * .CATProduct, * .CATPart, * .model, * .igs, * .stp, * .dwg, * .dxf etc.
Ca dezvoltare a produsului acoperim o mulțime de procese de ștanțare a metalelor de la ambutisare tablă, piese de prototipare, scule de fabricație și matrițe pentru ștanțarea metalelor și configurarea producției de piese din tablă. Oferind toate serviciile de fabricație și finisare pentru sculele noastre interne, suntem mai capabili să menținem controlul asupra programelor noastre de livrare și a calității, și să vă oferim o soluție completă și gata de utilizare pe care sa vă puteți baza.Proiectanții noștri pot oferi peste 1100 ore/lună de muncă de calitate. Folosim 7 licențe SIEMENS NX (UNIGRAPHICS) V9 CAD-CAM, 2 licențe Catia V5R22 CAD, 2 licențe AUTOCAD LT si 1 licenta de PAM-STAMP.

SIEMENS NX:
Software-ul Siemens NX este o soluție integrată flexibilă și puternică, care vă ajută să livrați produse mai bune mai rapid și mai eficient. NX oferă următoarea generație de soluții de proiectare, simulare și fabricație care permit companiilor să materializeze valoarea imaginii digitale.
Suportand fiecare aspect al dezvoltării produsului, de la designul conceptual până la inginerie și producție, NX vă oferă un set de instrumente integrate care coordonează proiectele, păstrează integritatea datelor și directia de proiectare eficientizand întregul proces.

Autocad:
AutoCAD® este un software de proiectare asistată de calculator (CAD) pe care se bazează arhitecții, inginerii și profesioniștii pentru a crea desene 2D și 3D precise. AutoCAD include caracteristici specifice industriei și obiecte inteligente pentru arhitectură, inginerie mecanică, proiectare electrică și multe altele.

Catia:
CATIA este liderul mondial in proiectarea și experiența produselor. Este folosit de cele mai mari companii din mai multe industrii pentru a dezvolta produsele pe care le vedem și le folosim în viața noastră de zi cu zi. CATIA oferă abilitatea unică nu numai de a modela orice produs, ci si de a face acest lucru în contextul comportamentului său real este designul în epoca experienței. Arhitecții de sisteme, inginerii, proiectanții, profesioniștii în construcții și toți colaboratorii pot imagina și modela mediul inconjurator.

ESI PAM-STAMP:
ESI PAM-STAMP vă oferă posibilitatea de a aborda cerintele modelarii foilor metalice de la proiectarea pieselor și a sculelor până la producția lor cu un singur instrument.

Design